Food La Route Wassenaar

Food La Route Wassenaar

Met Food La Route gaan we naar 4 verschillende restaurants, waarbij u elke gang in een ander restaurant nuttigt. Bij elke gang krijgt u een passende wijn of een ander drankje naar keuze. Het is een echt dorpsevenement, waarbij we u willen laten genieten van de fantastische restaurants uit dit dorp.

Welke restaurants doen er mee
Bistro Plein 14,
Spaans restaurant Me Gusta!
Lien’s Kitchen en
Restobar Chester

Wanneer
Woensdagavond 27 maart 2019

Hoe het werkt
U begint om 18:30 uur met een voorgerecht bij één van de restaurants. Na elk gerecht loopt u samen met de groep naar het volgende restaurant en kunt u genieten van het volgende gerecht. Bij elke gang willen we u een passend wijntje aanbieden, u kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals koffie of thee bij het nagerecht. Na afloop om 21:45 uur bieden we u graag nog een extra drankje aan in Café Rooie Cor. om gezamenlijk, met alle 4 de groepen, de avond af te sluiten.

Aanmelden
Proef de sfeer, ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van vier verschillende restaurants op één avond. De prijs voor dit 4-gangendiner, inclusief 4 consumpties + 1 drankje in de kroeg bedraagt € 59,50 p.p.

Meld u nu aan!

AANMELDEN