Food La Route Voorschoten

Food La Route Voorschoten

Met Food La Route gaan we naar 4 verschillende restaurants, waarbij u elk gerecht in een ander restaurant nuttigt. Bij elk gerecht krijgt u een passende wijn of een ander drankje naar keuze. Het is een echt dorpsevenement, waarbij we u willen laten genieten van de fantastische restaurants uit dit dorp.

Welke restaurants doen er mee
De Knip,
Upstairs,
Het Prentenkabinet &
Brasserie Cronesteyn.

Wanneer
Zondagmiddag 19 mei va 13:00

Hoe het werkt
U start in een van de restaurants, waar u zich kunt laten verrassen door een heerlijk gerecht die de chef-kok persoonlijk voor u zal bereiden. Bij elke gerecht krijgt u een bijpassende wijn. U kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals bier/fris/koffie/thee. Nadat u heerlijk genoten heeft van het gerecht en een drankje reist u naar het volgende restaurant. Dit kunt u het makkelijkst met de fiets doen. Het is een leuke en nieuwe manier om langs alle 4 de restaurants te gaan én lekker dichtbij huis.

De kosten hiervoor zijn €59,50 p.p. inclusief een drankje bij elk gerecht.

Aanmelden
Proef de sfeer, ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van vier verschillende restaurants in één middag. De prijs voor dit 4-gangendiner, inclusief 4 consumpties bedraagt € 59,50 p.p.

Meld u nu aan!

AANMELDEN