fbpx
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is Food La Route?
Food La Route is een speciaal 4-gangendiner, waarbij u elke gang in een ander restaurant krijgt. U krijgt een heerlijk voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

Bij het voor-, tussen- en hoofdgerecht serveren we een bijpassende wijn. U kunt natuurlijk ook bier of fris bestellen ipv het glas wijn. Bij het nagerecht krijgt u een lekker warme kop koffie (thee / cap).

Waar moet ik me op de avond zelf, aanmelden?
Bij het eerste restaurant, kunt u uw naam doorgeven aan de gastheer/gastvrouw, die voor u, uw tafel heeft klaargezet. Bij aankomst in ieder restaurant zal de gastheer/gastvrouw u naar uw tafel begeleiden.

Van hoelaat tot hoelaat is het?
U begint om 18:30 met het voorgerecht. De laatste gang eindigt rond 22:15.

Kan ik ook later aanschuiven dan 18:30 uur?
Dat kan, de eerste gang is van 18:30 – 19:15. Graag worden we hier wel van op de hoogte gebracht.

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na aanmelding krijgt u, direct, een bevestigingsmail. Precies één week voordat de Food La Route editie van start gaat, krijgt u uw mail met uw route.

Hoeveel kost Food La Route?
De kosten van Food La Route bedragen 75 euro p.p. U krijgt voor dit bedrag 4 gangen met 4 bijpassende drankjes (waaronder 3 bijpassende wijn en koffie/thee bij het nagerecht). Gedestilleerde dranken en exclusieve biertjes zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Wanneer vinden de Food La Route edities plaats?
Food La Route wordt meestal 2 keer per jaar georganiseerd op diverse locaties. Food La Route vindt altijd in en het voorjaar en/of najaar plaats.

Hoe kan ik me aanmelden voor Food La Route?
U kunt zich aanmelden via de Food la Route website. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates.

Met hoeveel mensen kan ik me aanmelden?
Er zit geen maximum aan gebonden.

Wat is het maximum aantal deelnemers van een Food La Route?
Het maximaal aantal deelnemers ligt gemiddeld op de 160 personen.

Kan ik allergieën opgeven?
Bent u allergisch of eet u geen vlees of vis? Het is mogelijk om eventuele allergieën en voorkeuren op te geven. Geef dit aan onder het kopje ‘speciale wensen’ in het aanmeldformulier. Heeft u dat niet gedaan, dan kunt u een e-mail sturen of nabellen naar de organisatie.

Wanneer moet ik uiterlijk betalen?
U dient direct het volledige bedrag te betalen via IDEAL. Het is niet mogelijk achteraf of in termijnen te betalen.

Kan ik een eigen bedrag bepalen bij het kopen van een cadeaubon?
Het is niet mogelijk om een eigen bedrag toe te voegen aan de cadeaubon. Een cadeaubon is standaard  75 euro voor 1 persoon.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Tot 14 dagen van te voren kunt u kosteloos annuleren of uw deelname omwisselen naar een andere editie.

Hierna is dit niet meer mogelijk en blijft u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Wij raden het aan om je tickets in je eigen omgeving cadeau te geven of te verkopen. Daar maak je diegene vast heel blij mee!