Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is Food La Route?
Food La Route is een speciaal 4-gangendiner, waarbij u elke gang in een ander restaurant krijgt. U krijgt een heerlijk voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

Bij elke gang krijgt u een glas wijn/bier of fris naar keuze. Bij het nagerecht kunt u ook altijd koffie of thee kiezen i.p.v. bovengenoemde dranken. Na het 4-gangendiner, krijgt u nog een extra drankje in de lokale kroeg, om gezamenlijk met alle 4 de groepen af te sluiten. In het totaal zijn er dus 4-gangen en 4 drankjes inbegrepen.

Waar moet ik me op de avond zelf, aanmelden?
Bij het eerste restaurant, kunt u uw naam doorgeven aan de gastheer/gastvrouw, die voor u, uw tafel heeft klaargezet. Bij aankomst in ieder restaurant zal de gastheer/gastvrouw u naar uw tafel begeleiden.

Van hoelaat tot hoelaat is het?
U begint om 18:30 met het voorgerecht. De laatste gang eindigt rond 22:15.

Kan ik ook later aanschuiven dan 18:30 uur?
Dat kan, de eerste gang is van 18:30 – 19:15. Graag worden we hier wel van op de hoogte gebracht.

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na aanmelding krijgt u, direct, een bevestigingsmail. En precies één week voordat de Food La Route editie van start gaat, krijgt u een mail met uw groepsindeling.

Er zijn 4 verschillende groepen en elke groep heeft een eigen route.  Bij aankomst bij het eerste restaurant krijgt u een kleur bandje met de kleur van uw groep. Dit bandje staat symbool voor uw deelname.

Hoeveel kost Food La Route?
De kosten van Food La Route bedragen € 65 p.p. U krijgt voor dit bedrag 4 gangen met 4 drankjes. Bij elk gerecht dat geserveerd wordt, krijgt u een drankje naar keuze. Gedestilleerde dranken en exclusieve biertjes zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Wanneer vinden de Food La Route edities plaats?
Food La Route wordt meestal 1 of 2 keer per jaar georganiseerd op diverse locaties. Food La Route vindt altijd in en het voorjaar en/of najaar plaats.

Hoe kan ik me aanmelden voor Food La Route?
U kunt zich aanmelden via de Food la Route website. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates.

Met hoeveel mensen kan ik me aanmelden?
Er zit geen maximum aan gebonden.

Wat is het maximum aantal deelnemers van een Food La Route?
Het maximaal aantal deelnemers ligt gemiddeld op de 160 personen.

Kan ik allergieën opgeven?
Bent u allergisch of eet u geen vlees of vis? Het is mogelijk om eventuele allergieën en voorkeuren op te geven. Geef dit aan onder het kopje ‘speciale wensen’ in het aanmeldformulier. Heeft u dat niet gedaan, dan kunt u een e-mail sturen of na bellen naar de organisatie.

Wanneer moet ik uiterlijk betalen?
U dient direct het volledige bedrag te betalen via IDEAL. Het is niet mogelijk achteraf of in termijnen te betalen.

Kan ik een eigen bedrag bepalen bij het kopen van een cadeaubon?
Het is niet mogelijk om een eigen bedrag toe te voegen aan de cadeaubon. Een cadeaubon is standaard € 65 voor 1 persoon.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Tot 14 dagen van te voren kunt u kosteloos annuleren of uw deelname omwisselen naar een andere editie.

Hierna is dit niet meer mogelijk en blijft u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Ervan uitgaande dat deze sanctie blijft,  horen we nog wel graag wat de reden is, zodat er overlegd kan worden of deze sanctie blijvend is of dat er toch iets anders geregeld kan worden.

Annuleren kan door te bellen naar Renée Turion 0653123911.