fbpx
Over ons

Over ons

Wie oh wie is de oprichter hiervan en waar komt dit vandaan?

Renée Turion de oprichtster, vertelt graag meer:

“Ik moe(s)t altijd maar naar Den Haag of Rotterdam om wat leuks te gaan doen. Ik vind het veel leuker en fijner als het lekker in de buurt is. Dan kan ik mooi op de fiets komen en hoef ik me ook geen zorgen te maken over parkeren of hoeveel ik mag drinken om zonder boetes thuis te komen.

Ik ben daarbij een gezelligheidsmens en ik hou ervan om er heerlijk op uit te gaan maar dan het liefst dus lekker dichtbij huis en met écht gezellige mensen om me heen 😉

Ik heb dan ook mijn eerste Food La Route in mijn eigen dorp, Nootdorp, georganiseerd. Iedereen was zo enthousiast. Dat deed me onwijs goed. Een gevoel van herkenning, waar ik ook naar op zoek was.

Na een paar volle edities ervan in Nootdorp georganiseerd te hebben vroeg ik me af of er ook andere plaatsen zijn waar dit gevoel ook heerst. Zodoende ben ik ook begonnen met uitbreiden naar andere leuke plaatsen.

Ik ben heel erg trots op hoe het nu gaat en kijk enorm uit om weer een nieuwe editie te draaien bij jou in de buurt! Hopelijk tot snel!”

Foto: Wim Dumay
Renée Turion – eigenaar Turion Events

Daarnaast krijgt Renée vaak hulp van verschillende studenten, afkomstig van De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan, Event Acedemy, Albeda,  Zadkine en MBO Rijnland.

Turion Events organiseert naast Food La Route nog veel meer. Op de website van Turion Events kunt u meer informatie hierover vinden.

Mocht u contact met ons willen opnemen kan dat natuurlijk altijd. U kunt dan een e-mail sturen naar

CONTACT GEGEVENS

Turion Events
Gooland 1
2631 CP Nootdorp

+316 53 12 39 11
KvK 60343567
BTW NL002246638B78