Over ons

Over ons

Wie oh wie is de oprichter hiervan en waar komt dit vandaan?

De eigenaar hiervan, Renée Turion, vertelt je graag meer:

“Ik wil niet naar Den Haag of Rotterdam om wat te gaan doen. Ik wil lekker in mijn eigen plaats blijven en wat super leuks doen! Ik ben een ‘Dorpsmens’ en hou ervan om er heerlijk op uit te gaan maar het liefst lekker dichtbij huis en met écht gezellige mensen om me heen 😉

Ik heb dan ook mijn eerste Food La Route in mijn eigen dorp Nootdorp georganiseerd en dit was gelukkig meteen een groot succes! We zaten zelfs vol, er deden 160 dorpsgenoten mee aan dit avondje uit. Dat was ongelofelijk mooi!

Niet alleen ik, maar ook zoveel anderen willen graag een avond vol met gezelligheid, heerlijk eten en iets wat gewoon goed georganiseerd is. Mijn geluk kan daarmee niet op!

Ik zoek daarbij naar andere leuke plaatsen die net zo’n gevoel creëren voor de mensen als voor mij. Dus wie weet zie ik je snel (weer) 😉 “

Foto: Wim Dumay
Renée Turion – eigenaar Turion Events

Daarnaast krijgt Renée vaak hulp van verschillende studenten, afkomstig van De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan, Event Acedemy, Albeda,  Zadkine en MBO Rijnland.

Turion Events organiseert naast Food La Route nog veel meer. Op de website van Turion Events kunt u meer informatie hierover vinden.

Mocht u contact met ons willen opnemen kan dat natuurlijk altijd. U kunt dan een e-mail sturen naar

CONTACT GEGEVENS

Turion Events
Gooland 1
2631 CP Nootdorp

+316 53 12 39 11
KvK 60343567