Over ons

Over ons

Elke Food La Route editie wordt opgezet door Renée Turion. Zij is de eigenaar van Food La Route en is dit concept begonnen vanuit haar eigen Evenementenbureau Turion Events.

Waarom Renée ooit begonnen is met Food La Route:

Ik ben een echt ‘Dorpsmens’ en wilde dan ook super graag een evenement in mijn eigen dorp opzetten.

Ik heb dan ook mijn eerste Food La Route in Nootdorp georganiseerd en dit was meteen een groot succes! We zaten vol, er deden 160 dorpsgenoten mee aan dit avondje uit. Dat vond ik zo mooi om mee te maken.

Het is namelijk écht fantastisch om mensen bij elkaar te brengen en er weer nieuwe contacten gelegd worden op zo’n avond. Dat straalt iedereen ook altijd uit die meedoet.

Ik vind dit zelf zo belangrijk dat daarom altijd het laatste drankje in de lokale kroeg is om gezamenlijk af te sluiten. Er zijn altijd 4 groepen die meedoen en ik vind het gezellig om dan alle 4 de groepen samen te brengen, zodat iedereen elkaar kan spreken en kan zien wie er allemaal nog meer mee hebben gedaan op zo’n avond.

Foto: Wim Dumay
Renée Turion – eigenaar Turion Events

Daarnaast krijgt Renée vaak hulp van verschillende studenten, afkomstig van De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan, Event Acedemy, Albeda, Zadkine en MBO Rijnland.

Turion Events organiseert naast Food La Route nog veel meer. Op de website van Turion Events kunt u meer informatie hierover vinden.

Mocht u contact met ons willen opnemen kan dat natuurlijk altijd. U kunt dan een e-mail sturen naar

CONTACT GEGEVENS

Turion Events
Binckhorstlaan 36 M3.44
2516 BE Den Haag

+316 53 12 39 11
KvK 60343567