FAQ

FAQ

Veel gestelde vragen over Food La Route.

Wat is Food La Route?

Food La Route is samen genieten van 4 gangen, 4 restaurants op 1 avond. Een gezellig avondje uit eten, maar i.p.v. maar 1 restaurant eet u bij 4 verschillende restaurants. U gaat tussen de gangen door naar een andere locatie/restaurant. Na het voorgerecht vertrekt u met de groep naar het volgende restaurant en het volgende gerecht. Een unieke manier om meerdere culturen te proeven op 1 avond.

Hoe werkt Food La Route?

Je meld je aan via de website voor de Food La Route editie in de regio die je graag wilt. Je aanmelding word bij de organisatie neergelegd en in een schema gezet. 2 weken voordat de Food La Route editie waarvoor je je hebt ingeschreven van start gaat krijg je een mail met de groepsindelingen. We hebben 4 verschillende groepen/kleuren. De groep/kleur waar je naam staat dat is de groep waarmee je de hele avond loopt. De groepsindeling geeft ook de volgorde van de restaurants aan. Zo weet je precies waar je welk gerecht eet. De groepen zijn ingedeeld op mensen met voorkeuren/allergieën.

Hoeveel kost Food La Route?

De kosten van Food La Route bedragen € 59,50 p.p. Je krijgt voor dit bedrag 4 gangen met 4 drankjes. Je krijgt een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Bij elke gang  krijg je een consumptie naar keuze. Alleen geen gedestilleerde dranken (whisky etc.) en bij het nagerecht heb je de keuze uit koffie of thee. Aan het einde van de avond krijgt nog een 5e drankje bij bar.

Wanneer is Food La Route?

Food La Route word 2x per jaar georganiseerd op dezelfde locatie. De eerste editie in het voorjaar en de tweede editie in het najaar. Tijdens de zomer is het al te druk met evenementen.

Hoe kan je je aanmelden voor Food La Route?

Je kan je aanmelden via de Happen en Stappen website. Op de website kan je je aanmelden voor alle Happen en Stappen edities in alle regio’s. Ook kan je via de website je aanmelden om op de hoogte te blijven van de Happen en Stappen edities.

Met hoeveel mensen mag je te gelijk aanmelden?

Er zit geen maximum aangebonden.

Welke regio’s doen mee met Food La Route?

Nootdorp, Oud-Rijswijk, Voorburg en Berkel en Rodenrijs. Nu gaan we veder met Leidschendam, Zoetermeer en Wassenaar.

Hoeveel deelnemers mogen er meedoen?

Het maximaal aantal deelnemers ligt gemiddeld op de 160 mensen. Het verschilt per regio. In Nootdorp is het maximum 170 mensen, maar in Rijswijk is het maximum 200 mensen. Het is even afwachten hoeveel mensen zich aanmelden en hoe groot de restaurants zijn.

Kan ik allergieën opgeven?

Je kan allergieën opgeven en eventuele voorkeuren om te eten. Tijdens Food La Route hebben we verschillende keukens/culturen dus als er een cultuur tussen zit die je minder lekker vind dan kan je aangeven daar het kleinste gerecht te eten bijvoorbeeld.

Wanneer moet ik uiterlijk betalen?

De betaling moet uiterlijk 1 dag voor het evenement binnen zijn. Het is niet mogelijk achteraf of in termijnen te betalen.

Tot wanneer kan ik annuleren?

Minimaal 48 uur van te voren annuleren, met eventuele uitzonderingen op bijzondere annuleringen. Annuleren kunt u door te bellen naar Renée Turion: 0653123911.