Food La Route Zoetermeer

Food La Route Zoetermeer

Met Food La Route gaan we naar 4 verschillende restaurants, waarbij u elke gang in een ander restaurant krijgt. Bij elke gang krijgt u een passende wijn of een ander drankje naar keuze. Het is een echt gezelligheidsevenement, waarbij we u willen laten genieten van de fantastische restaurants uit Zoetermeer.

Welke restaurants doen er mee
Class by Jofel,
Spaans restaurant El Pueblo,
Smaak en Vermaak en
1892 Eten en Drinken

Wanneer
Donderdagavond 23 mei 2019

Hoe het werkt
U begint om 18:30 uur met een voorgerecht bij één van de restaurants. Na elk gerecht loopt u samen met de groep naar het volgende restaurant en kunt u genieten van het volgende gerecht. Bij elke gang willen we u een passend wijntje aanbieden, u kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals koffie of thee bij het nagerecht. Na afloop om 21:45 uur bieden we u graag nog een extra drankje aan in Café/Restaurant Achteraf. om gezamenlijk, met alle 4 de groepen, de avond af te sluiten.

Aanmelden
Proef de sfeer, ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van vier verschillende restaurants op één avond. De prijs voor dit 4-gangendiner, inclusief 4 consumpties + 1 drankje in de kroeg bedraagt € 59,50 p.p.

Meld u nu aan!

AANMELDEN